Despre noi

Suntem cei de care aveti nevoie atunci cand sunteti in criza de timp, sau vreti sa va bucurati de savoarea ingredientelor proaspete.

Principiile noastre

Toate produsele din meniul nostru sunt pregatite cu pasiune, ingredientele sunt mereu proaspete si vom incerca sa satisfacem si cele mai exigente cerinte culinera.
Gust0%
Savoare0%
Prospetime0%

Ne dorim sa te vedem zambind

Ne-am dezvoltat afacerea din dorinta si placerea de a impartasi pasiunea noastra pentru mancare. Oferim produse proaspete si preparate delicioase, gata sa fie savurate de catre trecatori.
Ne mandrim cu preparatele noastre din carne de pasare si vita, iar pe viitor promitem sa venim cu retete exclusiviste din carne de prepelita pentru a impresiona si cei mai pofticiosi gurmanzi.
Calitatea serviciilor este garantata datorita standardelor riguroase de siguranta alimentara, dar si personalului amabil si cu experienta in domeniu, antrenat special pentru a onora dorintele si placerile dumneavoastra.
Preturile accesibile au loc de cinste la noi, iar pe langa acest aspect, nu va trebui sa va ingrijorati in privinta locurilor de parcare, deoarece food track-ul nostru este amplasat in zona ce dispune de o larga arie de spatiu pentru automobilele dumneavoastra.

Program de lucru

Food track-ul nostru iti va da sansa de a alege ingredientele care-ti plac si de care vrei sa te bucuri, fie in pauza de la job fie in oricare alt moment in care ai nevoie de ceva bun.

Luni - Vineri
09:00 - 22:30
Sambata
12:00 - 00:00
Duminica
12:00 - 21:00

Ai intrebari? Avem raspunsurile de care ai nevoie